Publicitate pe Billboard

Publicitatea pe panouri publicitare reprezintă o formă extrem de eficientă de promovare a produselor și de creștere a conștientizării brandului. Pe măsură ce piața devine din ce în ce mai saturată de publicitate digitală și pierdută în zgomotul informațional, promovarea brandului în aer liber aduce multiple beneficii. Este acceptată de consumatori, contribuie la construirea imaginii brandului și la menținerea acestuia în topul preferințelor, are o durată de viață mai lungă, maximizează expunerea și este complet personalizată dincolo de formatele standard.

  1. Billboards

  2. CityLights

  3. Wallboards

  4. Stații de autobuze

  5. Console

  6. Prismatron

  1. Contactează-ne!

Trendsetter vă oferă acces la o rețea extinsă națională de panouri publicitare, acoperind întreg teritoriul țării acestea fiind amplasate în zonele dens populate, comerciale și urbane, în special zonele centrale și în apropierea intersecțiilor reprezintă soluția perfectă pentru a transmite mesajul către publicul local și a atinge audiența dorită.


Strategiile personalizate sunt create pentru a vă ajuta să vă atingeți audiența țintă și să vă îndepliniți obiectivele.

Ecrane LED

Acest tip de publicitate outdoor prezintă o eficiență maximă, fiind o armonie perfectă dintre avantajele celor mai importante tipuri de publicitate: amplasarea la cele mai aglomerate intersecții (publicitate stradală), prezintă un spot video dinamic și atractiv (publicitate TV), este actuală și poate fi modificată zilnic (publicitatea tipografică), mobilitatea și operativitatea mesajului publicitar (publicitatea pe internet). Fiind un purtător de publicitate relativ nou în Republica Moldova, panourile LED se bucură de o mare atenție și interes din partea publicului.


Mai multă optimizare, mai puțină risipă, deblochează mesaje personalizate, și toate acestea cu diferite posibilități de declanșare.

 Impactul într-o singură clipă.